Klanten

De meeste van onze klanten zijn veeboeren. Daarnaast werken we ook in tal van andere sectoren.

Agrariërs

We zijn erg actief in de agrarische sector. Met name stallen worden snel vies en moeten vaak gereinigd worden, maar ook dit verschilt sterk per situatie. We hebben locaties die we twee keer per jaar moeten schoonmaken. Daarnaast komt het ook voor dat we eens in de 4 jaar de zonnepanelen reinigen op een veebedrijf. De ligging t.o.v. de wind, de hellingshoek van de panelen en het soort stal is hierbij van grote invloed. Daarom is het vooraf moeilijk om precies te bepalen hoe vaak er schoongemaakt moet worden. Voor persoonlijk advies mag u gerust contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Zonnepanelen op kalverhouderij - Klanten
Zonnepanelen op flat

Bedrijven en industrie

Op kantoren en loodsen word vaak een zuidwest opstelling toegepast. Deze zonnepanelen liggen redelijk plat, waardoor het vuil minders snel van de zonnepanelen af regent. Afhankelijk van de situatie is jaarlijks reinigen aan te bevelen. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Installateurs en ontwikkelaars

Zonneparken blijven meestal relatief schoon. Toch kan het verstandig zijn om een park of een gedeelte schoon te maken, bijvoorbeeld als er veel vogelpoep aanwezig is.

Bij zonneparken gaat het gelijk om veel panelen en hierdoor ook om een aanzienlijk bedrag. We kunnen ook in overleg een proefwassing uitvoeren. Dit geeft de mogelijkheid om goed te bepalen of schoonmaken al financieel zinvol is. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zonnepanelen op gemeentehuis

Overheid

We mogen regelmatig zonnepanelen schoonmaken voor lokale overheid en semi-overheid.

Particulieren

In het verleden hebben we ook bij particulieren schoongemaakt. Doordat we ons specialiseren op grotere projecten is er dit moment geen ruimte om nieuwe particuliere klanten aan te nemen.