Onze Dienstverlening

Schoonmaken van zonnepanelen

Zonnepanelen worden vies, dat is een feit. Wanneer het nodig is, dan komen we graag langs om ze schoon te maken. Dit doen we het liefst met onze schoonmaakrobot, de Solar Cleano F1. Maar niet overal is dat het meest efficiënt. We kunnen ook onze roterende borstel of onze speciale telescoopborstel gebruiken.

Het belangrijkste is dat de zonnepanelen weer perfect schoon worden, zodat ze weer optimaal presteren. Twijfelt u of uw zonnepanelen al schoongemaakt moeten worden? U mag altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, maar u mag natuurlijk ook even bellen. We staan u graag te woord. U kan natuurlijk ook een offerte aanvraag doen via de site.

Vieze en schone zonnepanelen naast elkaar. Het verschil is duidelijk te zien.
Bovenstaande afbeelding toont vieze en schone zonnepanelen naast elkaar.

Monitoring

Monitoring

Door het monitoren van installaties kunnen we het juiste moment van schoonmaken bepalen.

Advies

We geven graag advies met betrekking tot de vervuiling en het schoonmaken van zonnepanelen. Dit kan gaan om bestaande situaties, maar we kunnen ook voor het installeren aan betrokken worden. We kunnen samen bekijken of en wanneer het beste schoongemaakt kan worden.

Heeft u een vraag of ontvangt u graag advies? neem gerust contact met ons op.

Onze dienstverlening
Zonnepanelen op boerderij

Scope 12

Moet u binnenkort uw zonnestroominstallatie laten keuren volgens Scope 12 ? Wij kunnen helpen bij het aanvragen van offertes. Eerst verzamelen we de benodigde gegevens en inventariseren we de randvoorwaarden. Als dit bekend is, dan vragen we gelijktijdig meerdere offertes voor u op. Uiteindelijk beslist u wie de keuring mag uitvoeren. Wilt u meer informatie of wilt u een offertetraject starten? Neem dan gerust contact met ons op.

Ontwikkeling schoonmaak apparatuur

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, blijven we onze schoonmaakapparatuur verbeteren. Ook hebben we een lichte “schoonmaakrobot” ontwikkeld.