Over ons

Wie zijn wij?

In 2018 zijn wij (Pieter-Bas en Crista) een maatschap begonnen. Pieter-Bas is in deeltijd zonnepanelen gaan schoonmaken. Hiernaast werkte hij als applicatiebeheerder. Crista doet allerlei hand en span diensten en administratieve taken voor het bedrijf. Zij werkt daarbij als kinderverpleegkundige bij Expert Care. Onze oudste zoon Rick is onze technische steun en toeverlaat. Ondertussen is hij een gediplomeerd Technicus Mobiele Werktuigen.

‘sinds begin 2021 werkt Pieter-Bas full-time voor het bedrijf. Het was door de grote vraag naar schoonmaken niet meer mogelijk om er een deeltijd baan naast te houden.

Missie en visie

Het doel van de onderneming is om met minimale kosten het maximale rendement uit zonnestroom installaties te halen. Dit doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat dit goed is voor de eigenaar en voor de leefomgeving. We doen dit door o.a. zonnepanelen schoon te maken, advies te geven en systemen te monitoren.

Kernwaarden

Onze kernwaarden vatten we samen met de 5V’s, namelijk:

  • Veiligheid
  • Vertrouwen
  • Verantwoordelijkheid
  • Vrijheid
  • Verbinding

We proberen dit toe te passen in de hele onderneming, zowel in ons dagelijks werk als in onze contacten met klanten, leveranciers en andere relaties.